Mannenkoor St. Caecilia Linne

30 juni Kioskconcert

Mannenkoor St.Caecilia Linne organiseert op zondag 30 juni een concert op de kiosk op de Markt in Linne. Van 11.00 tot 13.00 uur kun je genieten van de zangkwaliteiten van het mannenkoor. Daarnaast zal Har Reijnders van Mannenkoor St.Caecilia Linne als troubadour enkele nummers ten gehore brengen. De seniorenkapel Regio Linne zal het concert afsluiten.

Mannenkoor St.Caecilia Linne Mannenkoor St.Caecilia Linne zal het kioskconcert openen. Onder leiding van dirigent Piet Tobben en op piano begeleid door van Ben van Daal zal het koor deze ochtend een luchtig en veelzijdig repertoire ten gehore brengen.

Troubadour Har Reijnders; Har Reijnders, komt uit een muzikale familie uit Leeuwen. Hij is al bijna 30 jaar lid van Mannenkoor St.Caecilia Linne. Daarnaast treedt hij al jaren op als troubadour en verzorgt hij optredens bij diverse verzorgingstehuizen, de Zonnebloem, Seniorenverenigingen en met een aangepast repertoire Kjdens begrafenissen. Hij zingt hoofdzakelijk in het Limburgs. Veelal begeleidt hij zichzelf op gitaar, maar Kjdens dit optreden wordt hij begeleid middels orkestband.

Seniorenkapel Regio Linne De seniorenkapel Regio Linne bestaat uit 17 bevlogen en fanaKeke muzikanten die elke maandagochtend repeteren in “de Spil” te Maasbracht. Zoals de naam al zegt komen ze allen uit de omgeving van Linne. De kapel staat momenteel onder leiding van Maasbrachtenaar Harrie Houben. Het repertoire bestaat uit populaire muziek die goed in het gehoor ligt. Kortgeleden heeP de kapel haar 30 jarig bestaan gevierd. Mannenkoor St.Caecilia Linne zal de Markt omtoveren tot een openlucht concertzaal. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er wordt onder andere een tapeiland geplaatst. U komt dus niets tekort. Zang en plezier gaan immers hand in hand. Mannenkoor St.Caecilia Linne is een vereniging waar velen met veel plezier zingen en wekelijks een leuke repetitieavond beleven. Mannen die komen luisteren naar dit concert worden dan ook uitgenodigd om eens op een donderdagavond te komen luisteren bij een repetitie in de Harmoniezaal. Meer informatie vind je op onze website: www.mannenkoorlinne.nl Mannenkoor St.Caecilia Linne nodigt je van harte uit om dit kioskconcert bij te wonen. De toegang is gratis.