Mannenkoor St. Caecilia Linne

Uitnodiging

Op 17 juni 2023 van 13.00 tot 18.00 uur vindt in Linne D’n Daag van Lin plaats. Een dertigtal verenigingen, de Linner Horeca, Fit & Fysio, de Gemeente Maasgouw en enkele enthousiaste medebewoners presenteren zich. Thema’s: cultuur, beweging, gezonde leefstijl en onderlinge verbinding. En vooral: sfeer!
 

Programma

Aan het begin van de middag opent wethouder Math Wilms de nieuwe beachvolleybal-velden. Op ons programma staan daarnaast interessante en zeer gevarieerde activiteiten:

  • mini-workshops
  • trainingen
  • demonstraties
  • mini-concerten
  • informatie over de verenigingen en organisaties
  • spelletjes voor de jeugd
  • Linner Dj’s draaien sfeervolle muziek.

Elk half uur staat een vereniging in het middelpunt. Onze presentator vraagt hiervoor speciale aandacht. In de eerste helft van de middag ligt de nadruk op de sportverenigingen en in de tweede helft krijgen muziek en dans een prominentere rol.

Mannenkoor St. Caecilia verzorgt om 17.30 uur een swingend optreden op het centrale plein.
 

Locatie

Het centrale plein van D’n Daag van Lin bevindt zich op de parkeerplaats aan de Sportveldstraat, tussen de sportcomplexen van VV Linne en TC Linne in. Gedurende de hele middag vinden activiteiten plaats op het centrale plein en op de beide sportcomplexen.
 

De derde helft

Het officiële programma duurt tot 18.00 uur. Daarna start de gezellige derde helft. Dan treden enkele Linner artiesten én een bekende gastartiest op en geeft Harmonie Lentekrans een miniconcert. Om uiterlijk 21.00 uur draaien we de tapkranen dicht, gaat het geluidsniveau terug naar nul en moeten we helaas
D’n Daag van Lin beëindigen.
 

Informatie

Wij publiceren de komende weken op onze website: www.dndaagvanlin.nl, in het (digitale) Linner Nuuts en via de sociale media informatie over de exacte invulling van de dag. Volg ons!
 

Graag tot ziens op 17 juni! Een dag om niet te missen