Mannenkoor St. Caecilia Linne

Disclaimer

Colofon/disclaimer
 

Gegevens laatst bijgewerkt: 24-01-2023 18:02
Copyright © Mannenkoor St.Caecilia Linne

 

Aan het onderhoud van deze site besteedt Mannenkoor St.Caecilia Linne de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.


Mannenkoor St.Caecilia Linne draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site verwijst.


Tegen virussen nemen we voorzorgsmaatregelen. We aanvaarden geen aansprakelijkheid als er toch virussen voorkomen. We adviseren u om op internet alle gangbare en mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u informatie van de sites haalt.

 

De tekst, foto’s en de muziek op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Mannenkoor St.Caecilia Linne worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.


Voor nadere informatie met betrekking tot het koor kunt u contact opnemen met het secretariaat tel. 06-25289234.

 

Constateert u onvolledigheden en/of fouten op de internetsite, dan stellen wij het op prijs als u dit meldt aan de webmaster van deze site. Gebruikt u hiervoor het contactformulier op deze site.